Paus Clemens XIV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Clemens XIV

Paus Clemens XIV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1769-1774).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius VI