Paus Clemens XIV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Clemens XIV

Paus Clemens XIV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1769-1774).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius VI