Paus Gregorius XVI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Gregorius XVI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1831-1846).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius IX