23 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

23 Januari punika dinten ingkang kaping 23 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]