10 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

10 Juli punika dinten ingkang kaping 191 utawi 192 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

9 Juli – 10 Juli – 11 Juli