Muhammad Ali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ali, 2004

Muhammad Ali (lair minangka Cassius Marcellus Clay, Jr. (lair ing Louisville, Kentucky, Amérikah Sarékat, 17 Januari 1942 – pati 3 Juni 2016 ing umur 74 taun) iku pensiunan petinju Amérikah Sarékat. Nalika taun 1999, Ali dianugerahi "Sportsman of the Century" déning Sports Illustrated.Ali kaping telu dadi Jawara Donya Tinju kelas Berat.

Ali lair ing Louisville, Kentucky, Amérikah Sarékat. Jenengé mèlu jeneng bapané, Cassius Marcellus Clay, Sr. Ali banjur ngowahi jenengé sawisé nggabung karo Nation of Islam lan pungkasané mlebu Islam Sunni nalika taun 1975.

Pirsani uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]