Muhammad Ali

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Muhammad Ali

Muhammad Ali (lair minangka Cassius Marcellus Clay, Jr. (lair ing Louisville, Kentucky, Amérika Sarékat, 17 Januari 1942; umur 74 taun) iku pensiunan petinju Amérika Sarékat. Nalika taun 1999, Ali dianugerahi "Sportsman of the Century" déning Sports Illustrated.Ali kaping telu dadi Jawara Donya Tinju kelas Berat.

Ali lair ing Louisville, Kentucky, Amérika Sarékat. Jenengé mèlu jeneng bapané, Cassius Marcellus Clay, Sr. Ali banjur ngowahi jenengé sawisé nggabung karo Nation of Islam lan pungkasané mlebu Islam Sunni nalika taun 1975.

Pirsani uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Muhammad_Ali&oldid=928179"