17 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Januari punika, dinten ingkang kaping 17 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1946 - Dewan Keamanan PBB ngwontenaken pasamuhan ingkang kaping pindhah ing Church House London, Inggris.
  • 1995 – Lindhu ageng skala 7.2 Richer kadadosan ing Kobe, Jepang, wonten langkung saking 6.000 jiwa tiwas kaliyan karusakan arta langkung saking US$100 milyar.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]