17 Januari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Januari2014

17 Januari punika, dinten ingkang kaping 17 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

  • 1946 - Dewan Keamanan PBB ngwontenaken pasamuhan ingkang kaping pindhah ing Church House London, Inggris.
  • 1995 – Lindhu ageng skala 7.2 Richer kadadosan ing Kobe, Jepang, wonten langkung saking 6.000 jiwa tiwas kaliyan karusakan arta langkung saking US$100 milyar.

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=17_Januari&oldid=803835"