27 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Oktober punika dinten ingkang kaping 300 utawi 301 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 Oktober-27 Oktober-28 Oktober