27 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Oktober punika, dinten ingkang kaping 300 utawi 301 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 Oktober - 27 Oktober - 28 Oktober