27 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

27 Oktober punika dinten ingkang kaping 300 utawi 301 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 Oktober-27 Oktober-28 Oktober