27 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Oktober punika, dinten ingkang kaping 300 utawi 301 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

26 Oktober - 27 Oktober - 28 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=27_Oktober&oldid=1052870"