26 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

26 Oktober punika dinten ingkang kaping 299 utawi 300 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

25 Oktober-26 Oktober-27 Oktober