26 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

26 Oktober punika dinten ingkang kaping 299 utawi 300 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

25 Oktober - 26 Oktober - 27 Oktober