Bill Gates

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Bill Gates

William Gates, ugi ingaran Bill Gates (28 Oktober 1955) iku wong paling sugih sadonya. Dhèwèké iku pamimpiné parusahan Microsoft Corporation.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.