Bill Gates

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bill Gates

William Gates, ugi kasebut Bill Gates (28 Oktober 1955) iku wong paling sugih sadonya. Dhèwèké iku pamimpiné parusahan Microsoft Corporation.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bill_Gates&oldid=804767"