Menyang kontèn

International Standard Serial Number

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka ISSN (identifier))

International Standard Serial Number - ISSN (Nomor Seri Standar Internasional) iku siji nomer unik sing dipigunakaké kanggo idhèntifikasi publikasi berkala médhia cithak utawa èlèktronik. Nomor identifikasi iki sajinis karo ISBN tumrap buku.

Penerbit ISSN ing Indonésia[besut | besut sumber]

Pusat Dokumentasi dan Informasi Ilmiah (PDII) LIPI iku minangka ISSN National Center tumrap Indonésia, duwé tugas lan wewenang kanggo ngayahi pemantauan kabèh publikasi terbitan berkala sing kababar ing Indonésia. Minangka péranganing tanggung-jawab mau, PDII nerbitaké ISSN sing dadi tandha pangenal unik saben terbitan berkala kanthi global. Cara mangertèni nomer ISSN sarta kodebar bisa diwaca ing kaca manual ing ISSN Online[1].

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "ISSN Online". Diarsip saka sing asli ing 2020-07-31. Dibukak ing 2010-10-27.

Pranala njaba[besut | besut sumber]