International Standard Serial Number

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

International Standard Serial Number - ISSN (Nomor Seri Standar Internasional) iku sawijining nomor unik sing dipigunakaké kanggo idhèntifikasi publikasi berkala media cithak utawa èlèktronik. Nomor identifikasi iki sajinis karo ISBN tumap buku.

Penerbit ISSN ing Indonésia[sunting | besut sumber]

Pusat Dokumentasi dan Informasi Ilmiah (PDII) LIPI iku minangka ISSN National Center tumrap [Indonésia], nduwèni tugas lan wewenang kanggo ngayahi pemantauan kabèh publikasi terbitan berkala sing kababar ing Indonésia. Minangka bagéyan saka tanggung-jawab kasebut, PDII nerbitaké ISSN sing dadi tandha pangenal unik saben terbitan berkala sacara global. Cara mangertèni nomor ISSN sarta kodebar bisa diwaca ing kaca manual ing ISSN Online[1].

Referensi[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]