Pakunjaran

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Pakunjaran iku papan tumrap wong sing ngayahi tindak kadurjanan dikurung lan diwatesi manéka kabébasané jroning wektu tinamtu. Pakunjaran umumé arupa institusi sing diatur déning pamaréntah lan dadi bagéyan saka sistem pengadilan kadurjanan sawijining nagara, utawa minangka fasilitas kanggo nawan tawanan perang.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pakunjaran&oldid=975799"