Wong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kaca iki arupa kaca disambiguasi bab Wong
  1. Wong sing ateges jalma manungsa
  2. Wong sing ateges bangsa utawa suku bangsa
  3. Wong sing ateges padunung ing sawijining tlatah utawa panggonan.