Wong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kaca iki arupa kaca disambiguasi bab Wong
  1. Wong sing ateges jalma manungsa
  2. Wong sing ateges bangsa utawa suku bangsa
  3. Wong sing ateges padunung ing sawijining tlatah utawa panggonan.


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wong&oldid=958073"