Wong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kaca iki arupa kaca disambiguasi bab Wong
  1. Wong sing ateges jalma manungsa
  2. Wong sing ateges bangsa utawa suku bangsa
  3. Wong sing ateges padunung ing sawijining tlatah utawa panggonan.