10 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

10 Juni punika dinten ingkang kaping 161 utawi 162 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Pulpen
  • 10 Juni 2012 Juru balap pit Azad University Cross Team asal Spanyol, Oscar Pujol Munoz tampil minangka juwara umum Tour de Singkarak 2012.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    9 Juni – 10 Juni – 11 Juni