10 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

10 Juni punika dinten ingkang kaping 161 utawi 162 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Pulpen
  • 10 Juni 2012 Juru balap pit Azad University Cross Team asal Spanyol, Oscar Pujol Munoz tampil minangka juwara umum Tour de Singkarak 2012.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    9 Juni – 10 Juni – 11 Juni