Paus Clemens VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Clemens VII

Paus Clemens VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1523-1534).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Adrianus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus III