Paus Clemens VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Clemens VII

Paus Clemens VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1523-1534).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Adrianus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus III