Paus Adrianus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Adrianus VI

Paus Adrianus VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1522-1523).

Panjenenganipun asma aslinipun Adrian Floriszoon Boeyens (Utrect, 2 Maret 145914 September 1523). Panjenenganipun ngantos taun 1978, satunggil-tunggiling Paus non-Italia kaliyan satunggil-tunggiling Paus saking Walandi utawi Jerman. Awit kala samanten Walandi péranganing Kakaisaran Romawi Suci utawi Jerman.


Dipunrumiyini
déning:
Leo X
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens VII