Paus Adrianus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Adrianus VI

Paus Adrianus VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1522-1523).

Panjenenganipun asma aslinipun Adrian Floriszoon Boeyens (Utrect, 2 Maret 145914 September 1523). Panjenenganipun ngantos taun 1978, satunggil-tunggiling Paus non-Italia kaliyan satunggil-tunggiling Paus saking Walandi utawi Jerman. Awit kala samanten Walandi péranganing Kakaisaran Romawi Suci utawi Jerman.


Dipunrumiyini
déning:
Leo X
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens VII