1523

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 1528
Dasawarsa: 1510-an  1520-an  1530-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1523 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1523&oldid=807991"