Paus Paulus III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Paulus III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1534-1549).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yulius III