18 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 Dhésèmber punika, dinten ingkang kaping 352 utawi 353 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]