16 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 Maret punika, dinten ingkang kaping 75 utawi 76 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

15 Maret - 16 Maret - 17 Maret