16 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 Maret punika dinten ingkang kaping 75 utawi 76 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

15 Maret-16 Maret-17 Maret