22 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

22 Dhésèmber punika, dinten ingkang kaping 356 utawi 357 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Dhésèmber - 22 Dhésèmber - 23 Dhésèmber