22 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

22 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 356 utawi 357 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Dhésèmber-22 Dhésèmber-23 Dhésèmber