12 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Fèbruari 2010

12 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 43 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

11 Fèbruari – 12 Fèbruari – 13 Fèbruari