13 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Fèbruari 2010

13 Fèbruari punika, dinten ingkang kaping 44 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Hari Persatuan Farmasi Indonésia

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Fèbruari – 13 Fèbruari – 14 Fèbruari