14 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Fèbruari 2010

14 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 45 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Valentine, inggih punika dinten tiyang-tiyang ngungkapaken kasih sayangipun marang yangipun.

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 Fèbruari – 14 Fèbruari – 15 Fèbruari