Al Capone

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Al Capone.

Alphonse Gabriel Capone (lair ing New York City, 17 Januari 1899 – pati di Miami Beach, 25 Januari 1947 ing yuswa 48 taun), sacara populèr dipuntepangi minangka Al Capone utawi Scarface, punika satunggiling Gangster Amérika Sarékat ingkang mimpin sindikat kriminal ingkang dhèdhikasinpun panyeludupan lan minuman keras lan aktivitas ilégal sanèsipun salaminipun Éra Palarangan taun 1920-an lan 1930-an.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Sing mengku  sadurungé:
Johnny Torrio
Bos Chicago Outfit
1925–1932
Diganti déning:
Frank Nitti
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Al_Capone&oldid=1060676"