Al Capone

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Al Capone.

Alphonse Gabriel Capone (lair ing New York City, 17 Januari 1899 – pati ing Miami Beach, 25 Januari 1947 ing yuswa 48 taun), kanthi populèr dipuntepangi minangka Al Capone utawi Scarface, punika satunggiling Gangster Amérika Sarékat ingkang mimpin sindikat kriminal ingkang dhèdhikasinpun panyeludupan lan minuman keras lan aktivitas ilégal sanèsipun salaminipun Éra Palarangan taun 1920-an lan 1930-an.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Sing mengku  sadurungé:
Johnny Torrio
Bos Chicago Outfit
1925–1932
Diganti déning:
Frank Nitti