25 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

25 Januari punika dinten ingkang kaping 25 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2010-Chemical Ali, sedhèrèkipun Saddam Hussein dipunèksèkusi. (sumber)
  • 2010-Satunggaling montor miber Maskapé Ethiopian Airlines Pamiberan 409, dhawah salepas pasisir Libanon. Dipun samaraken 90 panumpang saha awak pesawat Boeing 737 ingkang dipunanggé, tiwas sadaya.(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Indonésia-Hari Gizi dan Makanan, Dinten Gizi kaliyan Dhaharan.

Uga delengen[besut | besut sumber]