25 Januari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Cithakan:Januari2016

25 Januari punika, dinten ingkang kaping 25 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | besut sumber]

  • 2010 - Chemical Ali, sedhèrèkipun Saddam Hussein dipun èksèkusi. (sumber)
  • 2010 - Satunggaling montor miber Maskapé Ethiopian Airlines Pamiberan 409, dhawah salepas pasisir Libanon. Dipun samaraken 90 panumpang saha awak pesawat Boeing 737 ingkang dipun anggé, tiwas sadaya.(sumber)

Wiyosan[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

  • Indonésia - Hari Gizi dan Makanan, Dinten Gizi kaliyan Dhaharan.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=25_Januari&oldid=1051366"