25 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Januari2017

25 Januari punika, dinten ingkang kaping 25 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2010 - Chemical Ali, sedhèrèkipun Saddam Hussein dipun èksèkusi. (sumber)
  • 2010 - Satunggaling montor miber Maskapé Ethiopian Airlines Pamiberan 409, dhawah salepas pasisir Libanon. Dipun samaraken 90 panumpang saha awak pesawat Boeing 737 ingkang dipun anggé, tiwas sadaya.(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Indonésia - Hari Gizi dan Makanan, Dinten Gizi kaliyan Dhaharan.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]