8 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

8 Juli punika, dinten ingkang kaping 189 utawi 190 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

7 Juli – 8 Juli – 9 Juli