8 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

8 Juli punika dinten ingkang kaping 189 utawi 190 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

7 Juli – 8 Juli – 9 Juli