7 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

7 Juli punika, dinten ingkang kaping 188 utawi 189 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

6 Juli – 7 Juli – 8 Juli