6 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 Juli punika, dinten ingkang kaping 187 utawi 188 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

5 Juli – 6 Juli – 7 Juli