6 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 Juli punika dinten ingkang kaping 187 utawi 188 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

5 Juli – 6 Juli – 7 Juli