5 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5 Juli punika, dinten ingkang kaping 186 utawi 187 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Newton
  • 2011 - Australia mejahi lembu-lembu sacara massal, ingkang sadèrèngipun dipunèkspor dhateng Indonésia. Kathah paternak lembu Australia ngantos bunuh diri.
  • 2012 - FIFA wusananipun purun nganggé tèknologi garis gawang salebetipun tetandhingan bal-balan.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

4 Juli – 5 Juli – 6 Juli