5 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

5 Juli punika dinten ingkang kaping 186 utawi 187 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Newton
  • 2011 -Ulama Indonésia, K.H. Zainuddin MZ tilar donya ing yuswa 59 taun. (Republika) (VIVAnews)
  • 2011 -Australia mejahi lembu-lembu kanthi massal, ingkang sadèrèngipun dipunèkspor dhateng Indonésia. Kathah paternak lembu Australia ngantos bunuh diri.
  • 2012 -FIFA wusananipun purun nganggé tèknologi garis gawang salebetipun tetandhingan bal-balan.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    4 Juli – 5 Juli – 6 Juli