15 Januari

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Januari2016

15 Januari punika, dinten ingkang kaping 15 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]


Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=15_Januari&oldid=803832"