25 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

25 November punika dinten ingkang kaping 329 utawi 330 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]