16 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 September punika, dinten ingkang kaping 259 utawi 260 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

15 September – 16 September – 17 September