11 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

11 September punika dinten ingkang kaping 254 utawi 255 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 September – 11 September – 12 September