5 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5 Agustus punika, dinten ingkang kaping 217 utawi 218 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

4 Agustus – 5 Agustus – 6 Agustus