5 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5 Agustus punika, dinten ingkang kaping 217 utawi 218 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

4 Agustus – 5 Agustus – 6 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=5_Agustus&oldid=1090153"