6 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 Agustus punika, dinten ingkang kaping 218 utawi 219 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

5 Agustus – 6 Agustus – 7 Agustus