6 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 Agustus punika dinten ingkang kaping 218 utawi 219 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

5 Agustus – 6 Agustus – 7 Agustus