27 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

27 September punika dinten ingkang kaping 270 utawi 271 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 September – 27 September – 28 September