27 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 September punika, dinten ingkang kaping 270 utawi 271 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 September – 27 September – 28 September