28 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 28 September)

28 September punika, dinten ingkang kaping 271 utawi 272 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Sepur (Hari Kereta Api)

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

27 September – 28 September – 29 September