28 September

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

28 September punika, dinten ingkang kaping 271 utawi 272 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Sepur (Hari Kereta Api)

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 28 September ing Wikimedia Commons.
27 September – 28 September – 29 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=28_September&oldid=959733"