29 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Kaelih saka 29 September)
Jump to navigation Jump to search

29 September punika dinten ingkang kaping 272 utawi 273 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 September – 29 September – 30 September