29 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 29 September)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

29 September punika dinten ingkang kaping 272 utawi 273 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 September – 29 September – 30 September