29 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 29 September)

29 September punika, dinten ingkang kaping 272 utawi 273 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 September – 29 September – 30 September