28 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

28 September punika dinten ingkang kaping 271 utawi 272 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Sepur (Hari Kereta Api)

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 September – 28 September – 29 September