10 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Fèbruari 2010

10 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 41 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

9 Fèbruari – 10 Fèbruari – 11 Fèbruari