Mongol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mongol iku siji utawa sapérangan golongan ètnis paling akèh, sing manggon ing dharatan Mongolia, Cina, lan Rusia. Mongol bisa ateges: