Mongol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mongol iku siji utawa sapérangan klompok etnis paling akèh, sing manggon ing dharatan Mongolia, Cina, lan Rusia.

Disambig.svg
Mongol bisa ngarujuk marang: