Mongol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mongol iku siji utawa sapérangan golongan ètnis paling akèh, kang manggon ing dharatan Mongolia, Cina, lan Rusia. Mongol bisa ateges: