Mongol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Mongol iku siji utawa sapérangan golongan ètnis paling akèh, kang manggon ing dharatan Mongolia, Cina, lan Rusia. Mongol bisa ateges: