Mongol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mongol iku siji utawa sapérangan klompok etnis paling akèh, sing manggon ing dharatan Mongolia, Cina, lan Rusia.

Disambig.svg
Mongol bisa ngarujuk marang:


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mongol&oldid=954402"