Golongan ètnik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Ètnis)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Golongan ètnik utawa ing basa sadina-dina dipigunakaké tembung wong (basa Inggris: etnic group), iku golongan manungsa sing kaiket déning kasadaran lan idhèntitas awujud "nyawijining kabudayan", déné kasadaran lan idhèntitas mau kerep (nanging ora tansah) dikuwataké anané basa (malah kadhangkala aliran agama).

Uga delengen[besut | besut sumber]