18 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Februari 18 Fèbruari punika, dinten ingkang kaping 49 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 18 Fèbruari 2010 miturut Kalèndher Jawi dhawah dinten Kemis Pahing, 4 Mulud 1943 Dal, Kurup Asapon (1936 - 2052 M) Windu Kuntara Lambang Windu Kulawu Tahun Dal Lambang Tahun Sukra Mangkara (Urang) Kumarané rupa Mina Wranggas. Paarasan Lakuning Bumi Pancasuda Lebu Katiyub Angin Kamarokam Mantri Sinaroja Watak Sasi Anggara Kasih (sasi iki ora ana dina Selasa Kliwon) Watak Dinten Dinten Rahayu (Tumuruning Segawon Ajag), Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Fèbruari Wuku Dhukut Lintang Sada Padangon Dadi Padéwan Rudra Dina Respati (Kamis) Paringkelan Wurukung Pasaran Pahing Lambang Dinten Kucing.[1]

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ [1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Fèbruari – 18 Fèbruari – 19 Fèbruari