13 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Januari2017

13 Januari punika, dinten ingkang kaping 13 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Katulik - Baptism of the Lord
  • Dinten Pembebasan ing Togo
  • Ing Swedia, Natal telas ing dinten kaping 20, dinten Knut. Laré-laré alit ngriyayakaken mawi nguncalaken wit Natal medal saking griya.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]