13 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 Januari punika dinten ingkang kaping 13 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Katulik - Baptism of the Lord
  • Dinten Pembebasan ing Togo
  • Ing Swedia, Natal telas ing dinten kaping 20, dinten Knut. Laré-laré alit ngriyayakaken mawi nguncalaken wit Natal medal saking griya.

Uga delengen[besut | besut sumber]