13 Januari

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Januari2016

13 Januari punika, dinten ingkang kaping 13 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Katulik - Baptism of the Lord
  • Dinten Pembebasan ing Togo
  • Ing Swedia, Natal telas ing dinten kaping 20, dinten Knut. Laré-laré alit ngriyayakaken mawi nguncalaken wit Natal medal saking griya.


Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=13_Januari&oldid=803831"