9 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

9 November punika dinten ingkang kaping 313 utawi 314 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

(BBC)

(BBC)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

8 November - 9 November - 10 November