27 Novèmber

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

27 November punika dinten ingkang kaping 331 utawi 332 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[edit | edit source]

Wiyosan[edit | edit source]

Séda[edit | edit source]

Riyaya[edit | edit source]

Uga delengen[edit | edit source]