25 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

25 Mèi punika dinten ingkang kaping 145 utawi 146 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Hut Seskoad

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Mèi-25 Mèi-26 Mèi