Molly Dunsworth

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Molly Kathleen Dunsworth (lair ing Halifax, Nova Scotia, 25 Mei, 1990), iku sawijining pemeran film Kanada. Dhèwèké dadi misuwur déné perané ing film Hobo with a Shotgun, minangka paraga "Abby" karo Rutger Hauer. Dhèwèké iku anaké John Dunsworth, sawijiné aktor Kanada.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Molly_Dunsworth&oldid=829945"