30 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 Januari punika, dinten ingkang kaping 30 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

  • 1649 - Raja Charles I saking Inggris.

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]